Tallinn

VINTAGE CHICK
Telliskivi Loomelinnak
Telliskivi 60a, Tallinn, A3, 10412 
Avatud E-R 11-19, L, P- 11-17
Kaupluse telefon 53 033 556

Tartu

VINTAGE CHICK
Aparaaditehas

Kastani 42, Tartu, 50410
Avatud E-R 10-18, L 10-16, P- suletud
Kaupluse telefon 51 990 144

Privaatsuspoliitika

ISIKUANDMETE TÖÖTLEMINE JA KÜPSISTE POLIITIKA

Veebipoe www.vintagechick.ee isikuandmete vastutav töötleja on Vintage Beauty OÜ. (registrikood 12487993) asukohaga Telliskivi 60a, Tallinn e-post:  info@vintagechick.ee, +372 57835223.
ning Roller Äritarkvara OÜ (registrikood 12235464) Veerenni 24C, 10135 Tallinn. +372 687 1400 e-post: info@shoproller.com
Veebipood edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-le, Niine 11, Tallinn 10414, Eesti, (registrikood 12268475)

Milliseid isikuandmeid töödeldakse

-        nimi, telefoninumber ja e-posti aadress;

-        kauba kohaletoimetamise aadress;

-        pangakonto number;

-        kaupade ja teenuste maksumus ja maksetega seotud andmed (ostuajalugu);

-        klienditoe andmed.

Mis eesmärgil isikuandmeid töödeldakse

Isikuandmeid kasutatakse kliendi tellimuste haldamiseks ja kauba kohaletoimetamiseks.

Ostuajaloo andmeid (ostu kuupäev, kaup, kogus, kliendi andmed) kasutatakse ostetud kaupade ja teenuste ülevaate koostamiseks ning kliendieelistuste analüüsimiseks.

Pangakonto numbrit kasutatakse kliendile maksete tagastamiseks.

Isikuandmeid nagu e-post, telefoni nr, kliendi nimi, töödeldakse selleks, et lahendada kaupade ja teenuste osutamise seonduvaid küsimusi (klienditugi).

Veebipoe kasutaja IP-aadressi või teisi võrguidentifikaatoreid töödeldakse veebipoe kui infoühiskonna teenuse osutamiseks ning veebikasutusstatistika tegemiseks.

Õiguslik alus

Isikuandmete töötlemine toimub kliendiga sõlmitud lepingu täitmise eesmärgil.

Isikuandmete töötlemine toimub juriidilise kohustuse täitmiseks (nt raamatupidamine ja tarbijavaidluste lahendamine).

  • Andmetöötlus toimub kliendi nõusolekul järgmiste tegevuste täitmiseks:
  • tellimuse täitmiseks;
  • arve ja kauba saatmiseks;
  • kasutuskogemuse parendamiseks;
  • uudiskirja saatmiseks;
  • turunduslikel eesmärkidel;

 

Vastuvõtjad, kellele isikuandmed edastatakse

Isikuandmed edastatakse veebipoe klienditoele ostude ja ostuajaloo haldamiseks ja kliendiprobleemide lahendamiseks.

Nimi, telefoninumber ja e-posti aadress edastatakse kliendi poolt valitud transporditeenuse pakkujale. Kui tegemist on kulleriga kohale toimetatava kaubaga, siis edastatakse lisaks kontaktandmetele ka kliendi aadress.

Kui veebipoe raamatupidamine toimub teenusepakkuja poolt, siis edastatakse isikuandmed teenusepakkujale raamatupidamistoimingute tegemiseks.

Isikuandmeid võidakse edastada infotehnoloogia teenuste pakkujatele, kui see on vajalik veebipoe funktsionaalsuse või andmemajutuse tagamiseks.

Turvalisus ja andmetele ligipääs

Isikuandmeid hoitakse Roller Äritarkvara OÜ (registrikood 12235464) serverites, mis asuvad Euroopa Liidu liikmesriigi või Euroopa Liidu majanduspiirkonnaga liitunud riikide territooriumil. Andmeid võidakse edastada riikidesse, mille andmekaitse taset on Euroopa Komisjon hinnanud piisavaks ning USA ettevõtetele, kes on liitund andmekaitse kilbi (Privacy Shield) raamistikuga.

Juurdepääs isikuandmetele on veebipoe töötajatel, kes saavad isikuandmetega tutvuda selleks, et lahendada veebipoe kasutamisega seonduvaid tehnilisi küsimusi ning osutada klienditoe teenust.

Veebipood rakendab asjakohaseid füüsilisi, organisatsioonilisi ja infotehnilisi turvameetmeid, et kaitsta isikuandmeid juhusliku või ebaseadusliku hävitamise, kaotsimineku, muutmise või loata juurdepääsu ja avalikustamise eest.

Isikuandmete edastamine veebipoe volitatud töötlejatele (nt transporditeenuse pakkuja ja andmemajutus) toimub veebipoe ja volitatud töötlejatega sõlmitud lepingute alusel. Volitatud töötlejaid on kohustatud tagama isikuandmete töötlemisel asjakohased kaitsemeetmed.

Isikuandmetega tutvumine ja parandamine

Isikuandmetega saab tutvuda ja teha parandusi veebipoe kasutajaprofiilis. Kui ost on sooritatud ilma kasutajakontota, siis saab tutvuda isikuandmetega klinditoe vahendusel.

Nõusoleku tagasivõtmine

Kui isikundmete töötlemine toimub kliendi nõusoleku alusel, siis on kliendil õigus nõusolek tagasi võtta teavitades sellest kliendituge e-posti teel.

Säilitamine

Veebipoe kliendikonto sulgemisel kustutatakse isikuandmed, va juhul kui selliseid andmeid on vaja säilitada raamatupidamise jaoks või tarbijavaidluste lahendamiseks.

Kui veebipoes on ost sooritatud ilma kliendikontota, siis säilitatakse ostuajalugu kolm aastat.

Maksetega ja tarbijavaidlustega seotud vaidluste korral säilitatakse isikuandmed kuni nõude täitmiseni või aegumistähtaja lõpuni.

Raamatupidamise jaoks vajalikud isikuandmed säilitatakse seitse aastat.

Kustutamine

Isikuandmete kustutamiseks tuleb võtta ühendust klienditoega e-posti teel. Kustutamistaotlusele vastatakse mitte hiljem kui kuu aja jooksul ning täpsustakse andmete kustutamise perioodi.

Ülekandmine

E-posti teel esitatud isikuandmete ülekandmise taotlusele vastatakse hiljemalt kuu aja jooksul. Klienditugi tuvastab isikusamasuse ja teavitab isikuandmetest, mis kuuluvad ülekandmisele.

Otseturustusteated

E-kirja aadressi ja telefoninumbrit kasutatakse otseturundusteadete saatmiseks, kui klient on andnud vastava nõusoleku. Kui klient ei soovi saada otseturustusteateid, siis tuleb valida e-kirja jaluses vastav viide või võtta ühendust klienditoega.

Kui isikuandmeid töödeldakse otseturunduse eesmärgil (profileerimine), on kliendil õigus oma isikuandmete nii algse kui ka edasise töötlemise, sealhulgas otseturundusega seotud profiilianalüüsi tegemise suhtes igal ajal vastuväiteid esitada teavitades sellest kliendituge e-posti teel info@vintagechick.ee

Vaidluste lahendamine

Isikuandmete töötlemisega seotud vaidluste lahendamine toimub klienditoe vahendusel (KONTAKTANDMED). Järelevalveasutus on Eesti Andmekaitse Inspektsioon (info@aki.ee).

 

Küpsiste poliitika

Sel ajal, kui te külastate meie veebisaiti https://www.vintagechick.ee, võime me koguda teavet automatiseeritud tehnoloogiate abil, nagu küpsised, veebimajakad või toimingusildid, mis võidakse salvestada teie arvuti veebilehitsejasse.

Küpsis (väike eemaldatav andmefail) võimaldab meie süsteemil ära tunda teie seadet, registreerida andmeid, mis on seotud teie arvuti navigatsiooniga Veebisaidil (vaadatud leheküljed, ühenduse kuupäev ja kellaaeg jne) ja pakkuda funktsioone. Samuti võimaldab see meil teostada statistilist analüüsi Veebisaidi täiustamiseks. Veebimajakaid või tegevussilte kasutatakse saidi külastamise koondandmete kogumiseks.

Missuguseid küpsiseid me kasutame?

Vajalikud küpsised

Need küpsised on vajalikud Veebisaidi korralikuks töötamiseks. Nende küpsiste eesmärk on näiteks:

  • salvestada teavet, mida kasutakse Veebisaidil navigeerimiseks,
  • salvestada identimistunnused, kui kasutaja logib sisse oma kontole ja läheb muudele lehtedele, mis nõuavad unikaalset ja turvalist juurdepääsu,
  • salvestada tooteid ostukorvi,
  • kindlustada veebimaksete turvalisus.

Analüütilised küpsised, veebimajakad, tegevussildid

Need küpsised koguvad teavet, et anda ülevaade kasutajate tegevuse kohta, kui nad külastavad Veebisaiti või kui nad saavad e-postiga kampaaniateateid. Need küpsised võimaldavad:

  • koguda Veebilehe külastuste kohta statistikat, nagu külastajate arv, erinevate lehekülgede vaatamine, erinevatel lehekülgedel veedetud aeg, kasutaja sirvimisharjumused,
  • täiustada veebisaiti, pakkudes kohandatud sisu ja teavet,
  • mõista inimeste käitumist meie meilikampaaniate korral, nt e-kirja avamise aeg jne.

Kuidas küpsised keelata?

Veebisaidi seadistused teavitavad teid eelnevalt küpsiste kasutamisest ja teil on võimalik küpsised keelata. Pange tähele, et küpsiste keelamisega võib teatud juhtudel kaasneda funktsioonide tehniline piiratus.

Enamike veebilehitsejate spikrimenüü annab lisateavet selle kohta, kuidas takistada veebilehitsejal uute küpsistega nõustumist, kuidas teha nii, et veebilehitseja teavitab teid, kui saate uue küpsise, või kuidas keelata kõik küpsised. Lisaks saate keelata või kustutada lehitseja lisandmoodulite poolt kasutatavad sarnased andmed, nagu välkküpsised, muutes lisandmoodulite seadistusi või külastades selle tootja veebisaiti.